Taxatierapport Rennen Makelaardij

Van Rennen Makelaardij verzorgt voor een zeer voordelig tarief uw taxatie in Amsterdam en omgeving. Uiteraard taxeren wij enkel volgens de laatste richtlijnen. Onze taxatierapporten worden zo opgesteld dat deze voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers. Wij garanderen een snelle afwerking.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een van de meest bekende situaties waarbij een taxatierapport nodig is, is de verkoop of aankoop van een woning. Echter zijn er meerdere situaties denkbaar waarbij een taxatierapport van belang kan zijn. Wij zetten de meest voorkomende situaties op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van de hypotheek;
  • Een echtscheiding (verdelen van bezittingen);
  • Bepalen van de herbouwwaarde van de woning;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel uw bezittingen waard zijn.

Gevalideerd taxatierapport Amsterdam en omgeving

Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen, is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Wij leveren al een gevalideerd rapport vanaf € 414,97 (incl. btw).
Let op:  De geldigheidsduur van een taxatierapport kan per hypotheekverstrekker verschillende. De termijn die gehanteerd wordt, kan variëren van drie tot zes maanden. Vraag dit op voorhand dus even na bij uw hypotheekverstrekker.

Snel een taxatie nodig? Plan dan nu een afspraak in!


Rennen Makelaardij is aangesloten bij het Nederlandse Register Vastgoed Tarieven en Vastgoedpro. Wij zijn erkend lid van Taxateurs Unie en NWWI.